Treść przeznaczona dla osób pełnoletnich.
Czy masz ukończone 18 lat?
Odpowiednio przyrządzona suszona wędlina z wysokiej jakości mięsa to wyrób nie tylko smaczny i wyjątkowo aromatyczny, ale zawierający wiele wartościowych substancji odżywczych. Wędliny długodojrzewające są znakomitą alternatywą dla tradycyjnych polskich wędlin. Świetnie smakują jako samodzielna przystawka oraz składnik popularnych dań – pizz, sałatek czy potraw z makaronem. Wspaniale komponują się ze świeżym, chrupkim pieczywem, różnego rodzaju serami, figami czy oliwkami. Spożywanie wędlin długodojrzewających zaleca się pod postacią cienkich plasterków.
Wśród asortymentu Bacówki znaleźć można znakomite wędliny długodojrzewające, które swój wyjątkowy smak i aromat zawdzięczają surowym normom stosowanym w procesie produkcji. Przygotowywane z surowego mięsa, suszone, a następnie delikatnie wędzone zimnym dymem, wyśmienicie doprawione, kuszące smakiem i aromatem. W naszych sklepach znajdziecie wędliny dojrzewające zarówno na wagę, jak i w formie cieniutko pokrojonych plasterków umieszczonych w poręcznym opakowaniu. Serdecznie zapraszamy do zakupów.
Mistrzowska karkówka długodojrzewająca, suszona i bardzo subtelnie wędzona zimnym dymem. Wspaniale wzbogaci dietę, a co najważniejsze – rozszerzy menu o wyjątkowy, niepowtarzalny smak i aromat.
Szynka długodojrzewająca to wyśmienita szynka z gatunku surowych, długo dojrzewających, w smaku przypominająca parmeńską. Ręcznie selekcjonowane mięso poddajemy suszeniu a następnie wędzeniu zimnym dymem. Za sprawą specjalnej mieszanki przypraw nabiera specyficznego aromatu i smaku tak wyjątkowego, że żal byłoby nie skosztować!
Wyborna szynka z gatunku surowych, długo dojrzewających, w smaku przypominająca parmeńską. Suszona, a następnie wędzona zimnym dymem. Doskonale doprawiona, krojona, zamknięta w poręcznym kartoniku.