SYROPY

Spiżarnia Bacówki skrywa bogactwo smaków jak z letniego ogrodu. Słodkie syropy z owoców tłoczonych na zimno, takich jak: pigwa, żurawina, malina czy czarny bez, to idealny dodatek do herbaty, lodów, deserów czy fantazyjnych drinków. W ofercie również syropy od lat znane w polskich domach, takie jak syrop z pędów sosny czy mniszka lekarskiego.

Syrop z malin

Smakowity syrop z dojrzałych malin. Już kilka kropel dodanych do herbaty sprawi, że napar nabierze niezwykłej słodyczy letnich owoców. Syrop idealnie nadaje się do także do deserów, koktajli, a w połączeniu z wodą mineralną stworzy orzeźwiający napój.

Wyrób utrwalony termicznie metodą delikatnej pasteryzacji w opakowaniach hermetycznych.

  • Forma pakowania: butelka szklana
  •  Waga: 315 g

 

Syrop z mniszka

Syrop z mniszka to niepowtarzalny produkt z cukru trzcinowego, kwiatu mniszka lekarskiego i soku z cytryny. W sam raz jako dodatek do wszelkich napojów, zarówno zimnych i gorących.

Wyrób utrwalony termicznie metodą delikatnej pasteryzacji w opakowaniach hermetycznych.

  • Forma pakowania: butelka szklana
  • Waga: 315 g

Syrop z żurawiny

Syrop z żurawiny to produkt otrzymany z soku z żurawiny i cukru. Doskonały jako wyrazisty dodatek do herbaty, drinków czy deserów.

Wyrób utrwalony termicznie metodą delikatnej pasteryzacji w opakowaniach hermetycznych.

  • Forma pakowania: butelka szklana
  • Waga: 315 g

 

Syrop z owoców czarnego bzu

Syrop z owoców czarnego bzu to pyszny produkt otrzymany z wywaru z owoców czarnego bzu oraz cukru. Idealny jako dodatek do wszelkich napojów czy deserów.

Wyrób utrwalony termicznie metodą delikatnej pasteryzacji w opakowaniach hermetycznych.

  • Forma pakowania: butelka szklana
  • Waga: 315 g

Syrop z pigwy

Syrop z pigwy to produkt otrzymany z soku z pigwy tłoczonego na zimno oraz cukru. Doskonale podkreśli smak herbaty, idealnie sprawdzi się na przykład zamiast cytryny.

Wyrób utrwalony termicznie metodą delikatnej pasteryzacji w opakowaniach hermetycznych.

  • Forma pakowania: butelka szklana
  • Waga: 315 g

Syrop z pędów sosny

Pyszny syrop przygotowany z młodych pędów sosny, bogaty w witaminę C, sole mineralne i olejki eteryczne. Dobrze mieć go pod ręką w okresie osłabionej odporności. Świetnie smakuje nie tylko w herbacie, ale także dodany do naleśników.

Forma pakowania: słoik
Waga: 200g

Syrop z kwiatu bzu czarnego

Kwiaty czarnego bzu zniewalają cudownym zapachem, powstaje z nich także cenny syrop o wyjątkowym smaku i aromacie. Doskonały jako codzienny dodatek do herbaty.

  • Forma pakowania: słoik
  • Waga: 200 g

Pigwa w syropie

Pigwa w syropie to kolejna propozycja wyśmienita do gorącej herbaty. Wyróżnia ją niesamowity, intensywny aromat i charakterystyczny, kwaskowy smak. Doskonale wzbogaci też smak deserów i ciast, nadaje się także na kompot.

  • Forma pakowania: słoik
  •  Waga: 200 g

Jarzębina do herbaty

Owoce jarzębiny są niezwykle bogate w witaminę C. Herbata z jarzębinową konfiturą rozgrzewa i wypełnia subtelną słodyczą. Szczególnie jesienną porą warto rozsmakować się w jarzębinie.

  • Forma opakowania: słoik
  • Waga: 200 g

Pigwa do herbaty

Pigwa to owoc w sam raz do herbaty. Nada jej intensywny smak i aromat. Świetnie zastąpi cytrynę czy inne dodatki.

Forma pakowania: słoik
Waga: 200 g

 

Szanowny Użytkowniku ! Wejście na stronę internetową www.bacowkatowary.pl (dalej: „Serwis”), wymaga wyrażenia zgody na wykorzystanie przez Administratora plików cookies (ciasteczek) w celach opisanych w Polityce prywatności. Warunki przechowywania cookies i dostęp do ich ustawień możesz sprawdzić lub zmodyfikować za pomocą ustawień Twojej przeglądarki. Naciskając przycisk „Wyrażam zgodę” potwierdzasz, że zapoznałeś się z informacjami zawartymi w Polityce prywatności oraz że Twoja zgoda jest świadoma i dobrowolna. Polityka prywatności

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close