Treść przeznaczona dla osób pełnoletnich.
Czy masz ukończone 18 lat?
Pozyskiwanie ziarna, mielenie zboża na mąkę oraz wytwarzanie kaszy odbywa się tradycyjnymi metodami z ziarna otrzymywanego z bieszczadzkich gospodarstw rolnych, na Podkarpaciu. Ponad półwieczne doświadczenie producenta sprawia, że jakość produktów jest na najwyższym poziomie. Produkty są w pełni ekologiczne.
Mąka pszenna ekologiczna, niezastąpiona w kuchni, idealna do domowych wyrobów takich jak pierogi, naleśniki, ciasta i ciasteczka.
Mąka odpowiednia do wypieku pieczywa takiego jak bułki grahamki czy chleb. W kuchni może znaleźć jeszcze wiele innych zastosowań, między innymi przy wyrobie ciasta na naleśniki, pierogi czy domowych makaronów.
Mąka doskonała do wypieku chleba żytniego oraz mieszanego, a także różnego rodzaju ciast, ciasteczek czy makaronów. Produkt z polskiego zboża z rolnictwa ekologicznego.
Mąka razowa idealna do wypieku chleba żytniego oraz mieszanego, może być też wykorzystana do przygotowania zakwasu żuru.
Mąka orkiszowa z polskiego zboża pozyskanego z ekologicznych gospodarstw rolnych. Idealna do wypieku chleba i bułek, można z niej robić ciasta kruche.
Idealna do wypieku bułek i chleba typu graham.
Wykorzystywana do wyrobu kaszanki, jako dodatek do zup i drugich dań.
Wykorzystywana do wyrobu kaszanki i gołąbków, może być dodatkiem do zup i drugich dań.
Idealne jako dodatek do jogurtów, koktajli, sera białego.
Doskonale nadają się jako panierka do mięsa i ryb.
Wykorzystywana do wyrobu kaszanki i gołąbków, może być dodatkiem do zup i drugich dań.