Treść przeznaczona dla osób pełnoletnich.
Czy masz ukończone 18 lat?
Szeroki wybór wspaniałych, marynowanych grzybów z Bacówki to raj dla miłośników leśnych smaków. Kurki, borowiki, podgrzybki marynowane w łagodnej octowej zalewie czy duszone z dodatkiem suszonej śliwki stanowią idealny dodatek do zimnych dań czy sosów.
Podgrzybki to popularny gatunek grzyba, ceniony ze względu na znakomity aromat i niepowtarzalny smak. Podgrzybki marynowane stanowią doskonałą przekąskę i wszechstronny dodatek do wielu dań.
Duszone podgrzybki, doskonale przyrządzone i subtelnie doprawione, to prawdziwy grzybowy rarytas. Doskonałe do wykwintnych dań, w tym zup, sosów i gulaszów. Dzięki zamknięciu w słoiczku można sięgnąć po smak jesieni o każdej porze roku!
Wyjątkowe połączenie duszonych podgrzybków z suszoną śliwką to perełka w naszym grzybowym menu. Świetnie sprawdza się jako sałatkowy dodatek, nadzienie do uszek czy pierogów lub podstawa wyśmienitego sosu do mięs.
Wykwintnie przyrządzona opieńka z czosnkiem, idealna w roli nadzienia do pierogów i pasztecików, jako dodatek do zapiekanek, a także świetna baza do sosu. Wyróżnia się szczególnym, grzybowo-czosnkowym aromatem i wybornym smakiem.
Jak zachować pełnię letniego smaku i cieszyć się kurkowym szaleństwem przez cały rok? Najlepszym rozwiązaniem jest zamarynowanie i zamknięcie grzybów w słoiku. Dzięki naszej kurce marynowanej możecie sięgać po ten wyjątkowy smak przez cały czas i wzbogacać swoje potrawy tym smacznym dodatkiem.
Nasza kurka duszona jest klasykiem wśród grzybów duszonych. Smażona na maśle. Delikatna i maślana. Dobrze znany smak, do którego często wracamy. Polecamy szczególnie jako dodatek do jajecznicy.