Treść przeznaczona dla osób pełnoletnich.
Czy masz ukończone 18 lat?
Podobnie jak dla naszych przodków, tak i dla nas ogromne znaczenie posiada oczyszczająca moc ognia i wody. Dlatego do peklowania używamy źródlanej, górskiej wody, a do wędzenia ognia i dymu olchowego, bukowego i jałowcowego, który otula wędliny z naszej wędzarni. Zapraszamy do poznania smaku znakomitych boczków z małopolskiej masarni.
Soczysty Bocuś Bacowski to owoc peklowania w starannie dobranych, aromatycznych przyprawach i delikatnego wędzenia dymem bukowym. Poszukiwaczom prawdziwego, bogatego smaku boczku polecamy bez wahania właśnie nasz bocuś.
Pyszny boczek wędzony z Bacówki, zamknięty w złocistej skórce, przydaje się w kuchni na każdym kroku. Pieczony, duszony, gotowany, z grilla czy w zupie grochowej… Niezależnie od zastosowania, zawsze będzie stanowił pyszną przekąskę lub cenny dodatek do przygotowywanej potrawy.
Boczek gotowany, przygotowany z najwyższej jakości mięsa wieprzowego. Posiada delikatny smak z wyczuwalną nutą wędzenia. Idealnie wpisuje się w upodobania osób lubiących soczyste, a zarazem aromatyczne wędliny.
Kapitalny boczek o apetycznym aromacie ziół, z wyczuwalnym czosnkowym akcentem. Dzięki wszechstronnemu zastosowaniu w kuchni, jego pysznym smakiem można rozpieszczać podniebienie na wiele różnych sposobów. Sprawdza się również w roli stylowej przekąski biesiadnej.