Treść przeznaczona dla osób pełnoletnich.
Czy masz ukończone 18 lat?
Wyborne wędliny podrobowe z Bacówki nieprzerwanie zyskują sobie nowych zwolenników. Zachwycają wyjątkowym aromatem, doskonale się smarują i równie pysznie smakują. Dzięki zastosowaniu harmonijnej kompozycji przypraw zyskują niepowtarzalny charakter.
Swojski krupniok przygotowany na bazie kaszy gryczanej. To właśnie ona nadaje kaszance głęboki, ciemny kolor i wzbogaca ją w cenne składniki odżywcze. Produkt doskonale nadaje się do pieczenia i grillowania.
Krupniocki, w śląskiej tradycji podawane na wszelkich rodzinnych uroczystościach, dziś królują także w codziennym jadłospisie. Przyrządzamy je z kaszy jęczmiennej, według sprawdzonej receptury. Wspaniale smakują zarówno pieczone, jak i grillowane.
Wyborna kiszka w naturalnej osłonce, stworzona na bazie kaszy jęczmiennej. Umiejętnie doprawiona mieszanką naturalnych ziół i przypraw, stanowi wyjątkowo dobrą potrawę na ciepło. Wyśmienicie smakuje w tradycyjnym połączeniu z kiszoną kapustą.
Kanapkowy klasyk, o kremowej konsystencji i wyśmienitym, umiejętnie doprawionym smaku. Doskonale smakuje na świeżym pieczywie z kilkoma plastrami ogórka kiszonego.
Klasyczny salceson, tworzony według receptury opartej na wysokiej jakości podrobach wieprzowych. Doprawiony z wyczuciem przez mistrza wędliniarskiego, ma wyśmienity smak wiejskiej wędliny.
Wyborny salceson golonkowy z mięciutkich podrobów, przyjemnie aromatyczny i odpowiednio przyprawiony. Szczególnie polecamy na kanapkę w towarzystwie świeżych warzyw.