Treść przeznaczona dla osób pełnoletnich.
Czy masz ukończone 18 lat?
Spiżarnia Bacówki skrywa bogactwo smaków jak z letniego ogrodu. Słodkie syropy z owoców tłoczonych na zimno, takich jak: pigwa, żurawina, malina czy czarny bez to idealny dodatek do herbaty, lodów, deserów czy fantazyjnych drinków. W ofercie również syropy od lat znane w polskich domach, takie jak syrop z pędów sosny czy mniszka lekarskiego.
Smakowity syrop z dojrzałych malin. Już kilka kropel dodanych do herbaty sprawi, że napar nabierze niezwykłej słodyczy letnich owoców. Syrop idealnie nadaje się do także do deserów, koktajli, a w połączeniu z wodą mineralną stworzy orzeźwiający napój.
Wyrób utrwalony termicznie metodą delikatnej pasteryzacji w opakowaniach hermetycznych.
Syrop z mniszka to niepowtarzalny produkt z cukru trzcinowego, kwiatu mniszka lekarskiego i soku z cytryny. W sam raz jako dodatek do wszelkich napojów, zarówno zimnych i gorących.
Wyrób utrwalony termicznie metodą delikatnej pasteryzacji w opakowaniach hermetycznych.
Syrop z żurawiny to produkt otrzymany z soku z żurawiny i cukru. Doskonały jako wyrazisty dodatek do herbaty, drinków czy deserów.
Wyrób utrwalony termicznie metodą delikatnej pasteryzacji w opakowaniach hermetycznych.
Syrop z owoców czarnego bzu to znakomity produkt otrzymany z soku z owoców czarnego bzu tłoczonego na zimno oraz cukru. Idealny jako dodatek do wszelkich napojów czy deserów.
Wyrób utrwalony termicznie metodą delikatnej pasteryzacji w opakowaniach hermetycznych.
Syrop z pigwy to produkt otrzymany z soku z pigwy tłoczonego na zimno oraz cukru. Doskonale podkreśli smak herbaty, idealnie sprawdzi się na przykład zamiast cytryny.
Wyrób utrwalony termicznie metodą delikatnej pasteryzacji w opakowaniach hermetycznych.
Pyszny syrop przygotowany z młodych pędów sosny, bogaty w witaminę C i olejki eteryczne. Dobrze mieć go pod ręką w okresie jesienno-zimowym. Świetnie smakuje nie tylko w herbacie, ale także dodany do naleśników.
Kwiaty czarnego bzu zniewalają cudownym zapachem, powstaje z nich także cenny syrop o wyjątkowym smaku i aromacie. Doskonały jako codzienny dodatek do herbaty.
Pigwa w syropie to kolejna propozycja wyśmienita do gorącej herbaty. Wyróżnia ją niesamowity, intensywny aromat i charakterystyczny, kwaskowy smak. Doskonale wzbogaci też smak deserów i ciast, nadaje się także na kompot.