Treść przeznaczona dla osób pełnoletnich.
Czy masz ukończone 18 lat?
Pasztety z Bacówki zawdzięczają swój wyjątkowy smak starannie dobranym składnikom. Świetnie się smarują i dobrze komponują z wieloma dodatkami, sprawdzą się przede wszystkim jako wykwintny dodatek do pieczywa.
Szlachetny pasztet z królika to danie wyrafinowane, idealne na wyjątkową kolację. Niezależnie, na jakim stole się pojawi, zawsze będzie grał pierwsze skrzypce, rozkochując w sobie podniebienia znajomych i rodziny. Perfekcyjnie łączy się z czerwonym, wytrawnym winem.
Mistrzowski pasztet z mięsa gęsiego, o kremowej konsystencji i wybornym aromacie. Swoim aksamitnym smakiem zachwyca zarówno wytrawnych smakoszy, jak i początkujących poszukiwaczy dobrej kuchni. Pięknie prezentuje się w zielonej, ziołowej dekoracji z rozmarynu lub tymianku.
Wyjątkowy pasztet z dziczyzny to połączenie szlachetnego mięsa i starannie dobranych dodatków w postaci suszonych ziół i grzybów. Wyrazisty smak i delikatna konsystencja zapewniają najwyższą przyjemność delektowania tego specjału. Ze względu na swój wykwintny charakter, produkt ten jest częstym gościem na świątecznym stole.
Pasztet z lekkiego mięsa cielęcego to częsty faworyt, zarówno wśród małych jak i dużych amatorów pysznego jedzenia. Aksamitna konsystencja i subtelny, szlachetny smak czynią posiłek z jego udziałem prawdziwą przyjemnością. Pasztet cielęcy polecamy smakować szczególnie na świeżym pieczywie.
Połączenie wyrazistego mięsa ze słodką żurawiną owocuje prawdziwie wyśmienitym smakiem, docenianym nawet przez najwybredniejsze podniebienia. Raz zaproszony na stół, bez wątpienia stanie się jego częstym gościem.
Indycze mięso, cenione za delikatny smak, idealnie odnajduje się w codziennej diecie. Wygodna forma pasztetu zapewnia łatwe i szybkie smarowanie, a doskonały smak produktu nie pozwala się nim znudzić. W opinii koneserów wyśmienicie łączy się z ćwikłą. Smacznego!
Pasztety odświętne to wspomnienia dzieciństwa zaklęte w smakach. Wystawne potrawy, rodzinne biesiadowanie, doskonała kuchnia… Klasyczny pasztet wieprzowy o odświętnym charakterze przywodzi na myśl najpiękniejsze chwile, a jego pyszny smak zostaje w pamięci na długo.
Polskie świąteczne tradycje mają wyjątkowy charakter i nie wyobrażamy ich sobie bez równie wyjątkowych potraw. Aksamitny pasztet o głębokim smaku, wzbogaconym wyrazistym smakiem śliwki, podbije serca całej rodziny i wspaniale wzbogaci domowe menu, nie tylko od święta.
Delikatesowy pasztet z zaskakującą nutą smakową, którą zawdzięcza dodatkowi śliwowicy. Suszone śliwki i dobrze dobrane przyprawy gwarantują pełnię smaku i aromatu, której doświadczyć powinien każdy koneser wyjątkowych potraw.
Delikatny pasztet z mięsa cielęcego z dodatkiem wieprzowiny wzbogacony o aromatyczne przyprawy. Rarytas wśród pasztetów o łagodnym smaku i puszystej konsystencji. Idealnie komponuje się ze świeżym, chrupiącym pieczywem.
Wyrazisty i intensywny w smaku pasztet wzbogacony nutami leśnych grzybów. Doskonała propozycja dla smakoszy dziczyzny – zawiera 51% mięsa z dzika. Produkt bez dodatku konserwantów.
Gęsina jest jednym z najszlachetniejszych drobiowych mięs, choć jest dość tłusta, to również bogata w białko i nienasycone kwasy tłuszczowe. Umiejętnie przygotowana i doprawiona stanowi niebywały przysmak. Pasztet z gęsiną to kwintesencja smaku gęsiny. Produkt bez dodatku substancji konserwujących.
Szlachetne, delikatne indycze mięso w połączeniu z suszonymi warzywami, tworzy kompozycję pełną smaku i aromatu. Pasztet drobiowy idealnie smakuje na kromce świeżego pieczywa, sprawdzi się także jako składnik farszu w pierogach czy pasztecikach. Produkt nie zawiera dodatku konserwantów.
Mięso królicze jest niezwykle delikatne, soczyste a przy tym wyśmienite w smaku. W formie optymalnie doprawionego pasztetu daje ciekawą kompozycję smaków, która doskonale łączy się z wieloma dodatkami. Produkt bez dodatku substancji konserwujących.
Kanapkowy klasyk, o doskonale kremowej konsystencji i wyśmienitym, umiejętnie doprawionym smaku. Zamknięta w słoiku, dzięki czemu można dłużej cieszyć się jej smakiem.