Z dziczyzną

Wędliny z dziczyzny, cenione przez koneserów dobrego smaku, coraz częściej goszczą na naszych stołach. Kto raz ich skosztował ten nie zdoła już zrezygnować z tak wyjątkowego smaku. Nasze kiełbasy i kabanosy przygotowujemy według sprawdzonych receptur, z najwyższej jakości mięsa.

Kiełbasa myśliwska sucha

Myśliwska sucha to bezbłędne połączenie najwyższej jakości dziczyzny z mięsem wieprzowym. To co ją wyróżnia, to rzadko spotykana kruchość, a także rozpoznawalny kształt. Jest wytwarzana w krótkich kawałkach – jak znalazł, kiedy masz ochotę wrzucić coś na ząb. Produkt klasy Premium.

  • Forma pakowania: map
  •  Waga: 250g

Kabanos z dziczyzną Gazdowski Snurek

Delikatny, kruchy kabanos klasy Premium, przygotowywany  z mięsa jeleniego z niewielkim dodatkiem łopatki i boczku. Po wędzeniu zimnym dymem jeszcze przez kilka dni nabiera specyficznej, cenionej przez koneserów kruchości.

  • Forma pakowania: map
  •  Waga: 300g

Kiełbasa z dziczyzną zbójeckie pento

Suszona kiełbasa o apetycznym, czosnkowo-jałowcowym aromacie. Ten produkt klasy Premium charakteryzuje się wyjątkowymi walorami smakowymi, a jest to zasługa dziczyzny, szlachetnego mięsa, niezwykle cenionego w staropolskiej tradycji kulinarnej. Dzięki Bacówce możemy cieszyć się tym wyjątkowym smakiem również dzisiaj.

  • Forma pakowania: map
  •  Waga: 400g

Szanowny Użytkowniku ! Wejście na stronę internetową www.bacowkatowary.pl (dalej: „Serwis”), wymaga wyrażenia zgody na wykorzystanie przez Administratora plików cookies (ciasteczek) w celach opisanych w Polityce prywatności. Warunki przechowywania cookies i dostęp do ich ustawień możesz sprawdzić lub zmodyfikować za pomocą ustawień Twojej przeglądarki. Naciskając przycisk „Wyrażam zgodę” potwierdzasz, że zapoznałeś się z informacjami zawartymi w Polityce prywatności oraz że Twoja zgoda jest świadoma i dobrowolna. Polityka prywatności

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close