Z dziczyzną

Wędliny z dziczyzny, cenione przez koneserów dobrego smaku, coraz częściej goszczą na naszych stołach. Kto raz ich skosztował ten nie zdoła już zrezygnować z tak wyjątkowego smaku. Nasze kiełbasy i kabanosy przygotowujemy według sprawdzonych receptur, z najwyższej jakości mięsa.

Kiełbasa myśliwska sucha

Myśliwska sucha to bezbłędne połączenie najwyższej jakości dziczyzny z mięsem wieprzowym. To co ją wyróżnia, to rzadko spotykana kruchość, a także rozpoznawalny kształt. Jest wytwarzana w krótkich kawałkach – jak znalazł, kiedy masz ochotę wrzucić coś na ząb. Produkt klasy Premium.

  • Forma pakowania: map
  •  Waga: 250g

Kabanos z dziczyzną Gazdowski Snurek

Delikatny, kruchy kabanos klasy Premium, przygotowywany  z mięsa jeleniego z niewielkim dodatkiem łopatki i boczku. Po wędzeniu zimnym dymem jeszcze przez kilka dni nabiera specyficznej, cenionej przez koneserów kruchości.

  • Forma pakowania: map
  •  Waga: 300g

Kiełbasa z dziczyzną zbójeckie pento

Suszona kiełbasa o apetycznym, czosnkowo-jałowcowym aromacie. Ten produkt klasy Premium charakteryzuje się wyjątkowymi walorami smakowymi, a jest to zasługa dziczyzny, szlachetnego mięsa, niezwykle cenionego w staropolskiej tradycji kulinarnej. Dzięki Bacówce możemy cieszyć się tym wyjątkowym smakiem również dzisiaj.

  • Forma pakowania: map
  •  Waga: 400g