Grzyby

Szeroki wybór wspaniałych, marynowanych grzybów z Bacówki to raj dla miłośników leśnych smaków. Kurki, borowiki, podgrzybki marynowane w łagodnej octowej zalewie czy duszone z dodatkiem suszonej śliwki stanowią idealny dodatek do zimnych dań czy sosów.

Podgrzybek duszony ze śliwką

Wyjątkowe połączenie duszonych podgrzybków z suszoną śliwką to perełka w naszym grzybowym menu. Świetnie sprawdza się jako sałatkowy dodatek, nadzienie do uszek lub pierogów lub podstawa wyśmienitego sosu do mięs.

  • Forma pakowania: słoik
  •  Waga: 290g

Podgrzybek duszony

Duszone podgrzybki, doskonale przyrządzone i subtelnie doprawione, to prawdziwy, grzybowy rarytas. Doskonałe do wykwintnych dań, w tym zup, sosów i gulaszów. Dzięki zamknięciu w słoiczku można sięgnąć po smak jesieni o każdej porze roku!

  • Forma pakowania: słoik
  • Waga: 290g

Ponadto w ofercie:
kurka duszona  290 g.

Opieńka duszona z czosnkiem

Wykwintnie przyrządzona opieńka z czosnkiem, idealna w roli nadzienia do pierogów i pasztecików, jako dodatek do zapiekanek, a także świetna baza do sosu. Wyróżnia się szczególnym, grzybowo-czosnkowym aromatem i wybornym smakiem.

  • Forma pakowania: słoik
  •  Waga: 290g

Podgrzybek brunatny marynowany

Podgrzybki to popularny gatunek grzyba, ceniony ze względu na znakomity aromat i niepowtarzalny smak. W wypadają wyjątkowo smakowicie, stanowiąc doskonałą przekąskę i wszechstronny dodatek do wielu dań.

  • Forma pakowania: słoik
  • Waga: 250g

 

Ponadto w ofercie:
kurka marynowana  290 g.