Franczyza

Sieć sklepów firmowych Bacówka stale się rozwija. Jeśli doceniacie Państwo jakość i smak prawdziwie tradycyjnych wędlin oraz innych swojskich rarytasów, a Bacówki nie ma jeszcze w waszym mieście, to zapraszamy do współpracy.

Podstawowe wymagania

Podstawowe wymagania to lokal o powierzchni min. 55 m2, własnościowy lub z umową najmu na min. 5 lat.
Taki lokal umożliwi Państwu otwarcie Delikatesów Bacówka.

Stoisko wyspowe daje możliwość umiejscowienia w pasażach galerii handlowych.
Jesteśmy elastyczni i w miarę możliwości dopasowujemy nasze stoiska do warunków jakie umożliwiają nam galerie handlowe.

Zapewniamy pomoc i doradztwo na każdym etapie uruchomienia stoiska (od projektu do umowy najmu).

Przewidywana kwota inwestycji to ok 100 000 zł oraz opłaty: wstępna, miesięczna, marketingowa.

Dlaczego my?

Zapewniamy szerokie wsparcie dla franczyzobiorcy.
Składają się na nie:
- rozpoznawalna marka,
- profesjonalna opieka ze strony franczyzodawcy,
- dopasowanie do potrzeb rynku i franczyzobiorcy,
- aranżacja lokalu,
- spójny sprawdzony system komputerowy łączący całą sieć,
- szkolenia,
- materiały reklamowe,
- stroje firmowe.

Opis systemu

Bazując na własnej produkcji wędlin i garmażerki oraz posiadając szeroki asortyment produktów pod własną marką pochodzący z małych, rodzinnych gospodarstw, takich jak nabiał, jajka, miody, przetwory owocowo-warzywne.
Zapewniamy kompleksowość dostaw, spójny koncept i profesjonalne doradztwo.